NBFDATA

Lenker

Her finner du lenker til andre bridgerelatert sider.

Fordelsprogram

NBF har inngått et fordels- program med flere firmaer. Fordelsprogrammet gir alle NBFs medlemmer gode rabatter innenfor kategoriene reise, overnatting og kosttilskudd. Nedenfor er det en oversikt over de firmaer som NBF har tegnet samarbeidsavtale med. Ved å klikke på logoene vil en komme inn på firmaets hjemmeside der en kan lese mer om fordelene. Lykke til !

Det er med stor glede vi kan informere om at Norsk Bridgeforbund har signert en svært god avtale med Color Line for sine medlemmer. Avtalen består av meget gode reisetilbud med Color Line. Trykk med musen på banneret fo rå komme inn på websidene til Color Line og les tilbudene!
 
Avtalen mellom Rica og NBF gir gunstige overnattinger på over 90 hoteller i Norge og Sverige, med opptil 60% rabatt! I tillegg oppnår du 500 bonuspoeng i Rica  otels fordelsprogram eller 500/300 Ekstrapoeng med SAS EuroBonus
 
Spesialtilbud til Norges Bridgeforbunds medlemmer. Medlemmer av Norges Bridgeforbund får en rabatt på 35% av veiledende pris på MemoMax. Bridgeforbundets medlemmer kan kjøpe en boks MemoMax for kun NOK 259,- . MemoMax selges kun via abonnement. En boks tilsvarer 4 ukers forbruk. Via vår abonnements ordning vil du automatisk motta regelmessig forsendelse av MemoMax.