Rekruttpulje NM damelag

Lyst til å være med på moroa, men syns at NM damelag blir for alvorlig? Rekruttpulja er for deg som er relativt ny i bridgen (kan ha kløvernåla, men når du får ruternåla hører du hjemme i den andre turneringa), men som er glad i å spille lagkamp og reise på tur sammen med bridgevenninner. Laget kan ha en spiller som har over 15MP. 

I rekruttpuljen spiller vi færre spill (7x7 spill), og har bedre tid på runden. Ellers er programmet med festmiddag og annet gøy det samme.

Lenke til trening på Realbridge onsdag 28.februar: 
https://play.realbridge.online/dt.html?p=240228123147&q=RekruttTrening

Presidentens boblebridge

Fredag kveld kl 20:30 arrangeres det en sosial turnering med morsomt format over 16 spill. Det spilles en slags robber med premiering i ulike kategorier. Høyeste totalscore premieres så dette er en fin turnering for de som bruker å få gode kort. Samtidig vil det være en del "vandrepremier" som vinnes av de som innehar aktuell premie ved turneringens slutt. F.eks vil siste meldte og vunnet slem vinne en flaske bobler. Siste stikk på ruter 7, doblet delkontrakt hjem og doblede beter på bok er eksempler på andre vandrepremier. Det blir latter og moro når disse vandrepremiene vandrer rundt i lokalet etter hvert som de bytter eier. 
Turneringen er gratis for de som bor på hotellet med bridgeavtale (helpensjon). 150 kr for andre. 

Hotell:  
Det er lagt opp til bestilling av hotell med helpensjonsavtale. Inkludert i prisen er 2 middager (enkel middag fredag kveld og 3-retters festmiddag lørdag), 2 lunsjer (lørdag og søndag) og 2 frokoster (lørdag og søndag). Boblebridgen på fredag er også inkludert for de som har booket rom via helpensjonsavtalen. 

 

  • Enkeltrom med helpensjon: kr 1.690,- pr. døgn
  • Dobbeltrom med helpensjon: kr 1.370,- pr. person pr. døgn
  • Trippelrom med helpensjon: kr 1.296,67 pr. person pr. døgn
  • Firemannsrom med helpensjon: kr 1.235,- pr. person pr. døgn
  • Rombestilling. Frist for bestilling av rom med avtalen er 15. februar. NB: Det kan bli fullt før den tid. 

Påmelding - Innbydelse