Valgkomiteen søker gode kandidater

Valgkomiteen i NBF sendte tidligere denne uken ut en epost til alle kretsleder og ba om gode kandidater til verv i NBF. Det er åpent for også andre å kontakte valgkomiteen dersom en selv ønsker å bidra eller kjenner noen som kunne gjort en god jobb. 

Valgkomiteen søker gode kandidater

Valgkomiteen består av Vegard Brekke (leder), Sjur Nedrebø (nestleder) og Gunn Helness (medlem). Av praktiske årsaker er det Sjur Nedrebø som står for kommunikasjonen på vegne av komiteen.

Valgkomiteen skal finne kandidater til NBFs styre, samt komiteer (Kontroll-, Disiplinær-, Doms-, og Valg-komiteen). 

Kopi av henvendelsen til kretslederne:
"Hei.

Alle kretsledere oppfordres til å komme med innspill til valgkomiteens arbeid i forkant av bridgetinget til våren. Undertegnede har fått i oppdrag å lede komiteens arbeid, og vil ha en åpen prosess, der alle skal bli hørt.

Bridgen vil få store utfordringer i tiden fremover. Vi skal få medlemmer tilbake til klubbene. Vi har rekrutteringskampanjer, bridgens dag i september, utvikling av bridge for alle konseptet.

Juniorsatsing flere steder i landet som trenger oppfølging.

Den nye sportssjefen jobber med en ambisiøs sportsplan, som skal forankre Norges posisjon som sportslig stormakt innen bridgen.

Vi søker engasjerte styremedlemmer, som representerer både bredde/elite og rekruttering, og som vil gjøre en ekstra innsats for bridgens beste.

Håper dere kan ta dere tid til å finne egnede kandidater fra din krets. Navn på kandidater sendes til undertegnede.

Les de formelle retningslinjene for styrearbeid her:
https://www.bridge.no/var/fckeditor/bridgeno/file/PDF/utvalg/valg/Veiledning%20for%20valgkomiteen.pdf"