U16-laget søker støtte til deltakelse i VM

NBF mottok denne uken invitasjon fra World Bridge Federation (WBF) til vårt U16-lag til VM i Nederland fra 31. juli til 7. august. Laget må selv skaffe finansiering av deltakelsen, så dersom det finnes bedrifter, medlemmer, kretser eller klubber som ønsker å sponse laget, så setter de stor pris på dette.

U16-laget søker støtte til deltakelse i VM

Styret i NBF hadde styremøte torsdag 22. juni, hvor forespørselen ble behandlet. Styret vedtok følgende:
NBF har fått invitasjon til å delta med vårt U16-landslag i VM for ungdomslag i Nederland, 31. juli til 7. august. Laget ble #12 av 15 lag i fjorårets EM, og med 8 VM-plasser, var laget opprinnelig ikke kvalifisert. Invitasjonen har allikevel kommet basert på at andre soner ikke har har klart å fylle opp sine plasser i mesterskapet. 

Styret har på grunn av overnenvnte i budsjettet for 2023 ikke avsatt midler til deltakelse i mesterskapet. Budsjettet er også vedtatt med underskudd, og styret finner derfor ikke at man på dette tidspunkt kan forsvare å bruke midler på å sende laget på NBFs regning.

Styret har samtidig mottatt signaler fra landslagsledelsen om at laget ønsker å delta selv om NBF ikke kan finansiere deltakelsen, og at de gjennom sponsing og egenandeler kan finansiere dette. Styret ønsker prinsipielt ikke at landslagsdeltakelse for barn og ungdom skal finansieres gjennom egenandeler.

Styret har vedtatt at NBF stiller lag i U16-klassen i VM dersom laget innen mandag 26. juni kan bekrefte at de ved sponsing kan skaffe til veie finansiering av deltakelse i mesterskapet. NBF stiller med landslagstøy og dekker kostnader for landslagssjef.

Det er landslagssjef, Kristian B. Ellingsen, som tar ut laget dersom de stiller. 

Om noen er interessert i å støtte laget setter NBF stor pris på dette. Send oss gjerne en epost til bridge@bridge.no, så blir vi enige om hvordan støtten kan gis, og eventuelt hvilke motytelser som er aktuelle. 
Basert på gode innspill fra medlemmer har NBF opprettet en Vipps-kategori for støtte til laget. For å støtte gjør man følgende:

  • Åpne Vipps
  • Søk opp Norsk Bridgeforbund - vipps# 11161
  • Velg kategorien "U16-laget til VM i Nederland"
  • Støtt med valgfritt beløp (merk at Vipps tar en liten andel av beløpet)
  • Man kan også scanne QR-koden under for å komme direkte inn på rett sted