Tusen takk til Scandic Lillehammer Hotel og Scandic Victoria Lillehammer

I forbindelse med helgens utsettelse av 1. og 2. divisjon på kort varsel, vil Norsk Bridgeforbund rette en stor takk til Scandic Lillehammer Hotel og Scandic Victoria Lillehammer.

Tusen takk til Scandic Lillehammer Hotel og Scandic Victoria Lillehammer

Til tross for at NBF utsatte arrangementet på meget kort varsel, og i motsetning til anbefalinger og retninglinjer fra myndighetene, samt kommunelegen på Lillehammer, så valgte begge hotellene å ikke rette et økonomisk krav mot NBF. Hotellene hadde allerede pådratt seg kostnader knyttet til stab, mat, rigging etc. 

Denne gesten, særlig når vi vet hvor store problemer reiselivsbransjen er i om dagen, viser hvor stor pris hotellene setter på oss som gjester. Det går ikke upåaktet hen, og vi vil sørge for å vise samme type lojalitet tilbake i årene som kommer. Til alle våre medlemmer og støttespillere vil vi også anbefale både Scandic Lillehammer Hotel og Scandic Victoria Lillehammer på det sterkeste. Slike gester viser at de tar gjestene i mot med den største gjestfrihet. 

Fra en av spillerne i 1. og 2. divisjon som hadde booket et billig rom uten mulighet for avbestilling/ombooking har vi også fått høre at hotellet lot han få booke om rommet til en senere anledning. Igjen - flott av hotellet. 

Skal du til Lillehammer i bridge- eller privat sammeheng - book rom på:

Scandic Lillehammer Hotel:
scandichotels.no/hotell/norge/lillehammer/scandic-lillehammer-hotel

Scandic Victoria Lillehammer:
https://www.scandichotels.no/hotell/norge/lillehammer/scandic-victoria-lillehammer