Takk for innsatsen Lars!

Etter 15 år som landslagskaptein for våre ungdomslandslag takker Lars Eide av. Det har vært mange gode resultater siden starten som landslagssjef i 2008. Lars har ledet lag til VM tittel i 2014 og seier i World Bridge Games i 2008. 

Takk for innsatsen Lars!

Det startet med et U28 lag som gikk bort og vant World Bridge Games 2008 i Beijing, Kina, med Lars som npc. I konkurranse med 73 andre lag greide det norske laget å ta seg videre til kvartfinale og vant både kvart- og semifinale greit. I finalen så det lenge ut til at Polen skulle bli for sterke, men en fantastisk opphenting i siste sett ga norsk seier. Norge ble for øvrig kåret til beste nasjon i «Bridge-OL», og seieren i U28 klassen var et verdifullt bidrag til dette.

I 2014 vant Norge for første og eneste gang (så langt) VM i U26 i Istanbul, Tyrkia. I grunnspillet var det lite som tydet på det som skulle komme. Laget lå hele veien akkurat innenfor for spill i kvartfinalen og ble # 8 i seriespillet. Halvveis i både kvart- og semifinale lå laget klart under, men avsluttet godt og tok seg til finale mot Nederland. Før siste settet var det jevnt – Norge lå faktisk litt under – , men det norske laget avsluttet ypperlig og vant klart.

I tillegg så har Lars «sine lag» vunnet tre bronsemedaljer i perioden. Han har for det meste hatt ansvar for både U21 – og U26 laget.

NBF takker for vel utført jobb i gjennom mange år!

(Artikkelfoto: Rosaline Barendregt)