Støtteturnering for Ukraina ga 20803 kr

Oppdatert 14.3.22:
Støtteturneringen ga kr 10 803. Sammen med styrets 10 000 kr gir dette totalt kr 20 803 kr fra Norsk Bridgeforbund til humanitært arbeid i Ukraina. 
Tusen takk til alle som deltok i turneringen!

Premieoversikt kommer i løpet av uka.

Norsk Bridgeforbund er rystet over at det på nytt er krig på europeisk jord, og ønsker å uttrykke vår støtte til Ukraina og deres bridgespillere som ved flere anledninger har deltatt i turneringer på norsk jord. 

Støtteturnering for Ukraina ga 20803 kr

Reslutatenke til støtteturneringa RealBridgehttps://play.realbridge.online/dg.html?p=220312121267&q=SpillerStottUkraina12mar2000
Resultatlenke Ruter: https://www.bridge.no/var/ruter/html/9901/2022-03-12.htm

Vi står samlet med en felles sportsbevegelse verden over i fordømmelsen av krigen og ber om at den avsluttes umiddelbart.

Inntil videre vil vi ikke tillatte at medlemmer av de russiske eller hviterussiske bridgeforbundet deltar i arrangement i regi av Norsk Bridgeforbund. Dette gjelder ikke personer fra disse landene som før krigen brøt ut var bosatt i Norge og medlem av Norsk Bridgeforbund.
Vi beklager at krigen går utover russiske og hviterussiske bridgespillere, men deres lands handlinger er ikke akseptable og må få konsekvenser.

Vi har vært sterkt uenige i WBF/EBL som først ville la russiske spillere delta i det kommende VM/EM under nøytralt flagg. Heldigvis har de nå endret denne beslutningen og trukket tilbake invitasjonen. 

I tillegg har de publisert følgende:


Støtteturnering for humanitært arbeid i Ukraina

For å vise vår støtte til det ukrainske folket vil NBF arrangere en støtteturnering lørdag 12. mars på Realbridge. Alle inntekter fra turneringen vil gå uavkortet til en humanitær organisasjon som arbeider i Ukraina. Vi undersøker per nå litt nærmere hvilken organisasjon eller organisasjoner vi mener best vil kunne hjelpe på den svært vanskelige humanitære situasjonen og kommer tilbake med dette tidlig i neste uke. 
Oppdatert: Vi har besluttet å donere alle inntekter fra turneringen til samme organisasjoner som fikk støtte gjennom NRKs Ukraina-konsert mandag 7. mars. Følgende 6 organisasjoner står bak; Røde Kors, Flyktinghjelpen, Redd Barna, Caritas, UNICEF og Kirkens Nødhjelp. 
Les gjerne mer om dette her.

Kort om turneringen:
Dato: Lørdag 12. mars
Plattform: Realbridge
Start: 20:00
Antall spill: 27
Mesterpoeng: Krets- og klubbpoeng ihht skala for Poenghøsten
Startkontingent: kr 150 per spiller - alle kan frivillig gi en større sum
Premier: Gavekort fra Bridgebutikken

Spillerlenke: https://play.realbridge.online/dg.html?p=220312121267&q=SpillerStottUkraina12mar2000 


Vi håper mange av våre medlemmer vil være med oss å hjelpe det ukrainske folket! 

Helgeland Juniorbridgeklubb støtter Ukraina

Vi er veldig takknemlig for klubber som ønsker å bidra i støtte til Ukraina. Fra Helgeland JBK har vi fått melding om at de donerer 50 stk feltsenger som ble brukt på juniorleiren på Lovund til Ukraina, og at de i tillegg donerer inntekter fra sine Realbridgeturneringer.

Klubben melder:
"Vi gir bort 50 feltsenger. Disse blir fraktet til Polen/Ukraina i regi av Polsk-Norsk forening i Bodø. Vi kjører sengene til Bodø i tilhengeren vår og kommer til å sørge for at denne er full av annet nødvendig utstyr når vi gjør transporten.

I tillegg har vi bestemt at alle inntektene fra fredagsturneringene, Real Cup, i mars uavkortet går til Røde kors sitt nødhjelpsarbeid i Ukraina.

Helgeland juniorbridgeklubb er dypt sjokkert over Russlands angrep på Ukraina. Bridge blir uviktig i en slik sammenheng, men det er viktig for alle å tenke på annet innimellom og da vil bridgen være et godt alternativ. Vi håper at vårt lille bidrag kan hjelpe litt og oppfordrer alle bridgespillere i Norge til å bidra til den store dugnaden som nå er i gang."

BK-1933 Hammerfest støtter Ukraina

Klubben har sendt oss epost om at de har overført spillerkontingenten fra spillekveld 7. mars, kr 1.600, til Røde Kors' humantinære arbeid i Ukraina.
De utfordrer andre klubber til å støtte Røde Kors med kontingent for en spillekveld.

Nordfjordeid BK støtter Ukraina

Klubben har gitt kr 5 000 til Røde Kors.