Spill Bridge 2 - starter 17. januar

Kurset vil gå på RealBridge + zoom. Kurset går over 10 leksjoner, og forelesere blir Sofie Græsholt Sjødal, Agnethe Hansen Kjensli og Christian Bakke. Rabattert pris for medlemmer av NBF.

Spill Bridge 2 - starter 17. januar

Om kurset

Kurset passer de som nylig (de siste tre årene) har fullført et nybegynnerkurs i bridge. Kurset passer også de som ønsker å friske opp gamle bridgekunnskaper. 

Hver leksjon starter med en samling på zoom (videokonferanse) der foreleser repeterer det viktigste fra forrige leksjon og går igjennom nytt stoff. Deretter samles vi til spilletrening på den nye bridgeplattformen RealBridge, og det vil være bridgelærere tilgjengelig ved hvert bord for tett oppfølging av alle deltakerne.

Kurset går søndager kl 18-20, ti leksjoner. Kurset koster 390,- for medlemmer av NBF (690,- om man ikke er medlem). Gratis for juniormedlemmer av NBF. Kursbok kan kjøpes i tillegg.

Les mer om kurset

Påmelding (merk - man betaler med kort ved påmelding)

Om foreleserne

Sofie Græsholt Sjødal, Agnethe Hansen Kjensli og Christian Bakker er Norges mest rutinerte forelesere på bridgekurs online. De er også meritterte spillere, med flere medaljer fra internasjonale bridgemesterskap. 

 

             
           
   Christian Bakke    Sofie Græsholt Sjødal    Agnethe Hansen Kjensli