Norsk EM-bronse i åpen klasse

EM på Madeire ble avslutta i går (onsdag) ettermiddag, og de norske lagene kan reise hjem med en medalje og ytterligere to VM-plasser i bagasjen.

Norsk EM-bronse i åpen klasse

Norges lag i åpen klasse tok ledelsen første dag, og var resten av mesterskapet med i kampen om VM-plass og medalje hele veien.
Mot slutten hadde Nederland og Sveits stukket skikkelig fra feltet, og det var bronsemedalje som var innafor rekkevidde - kampen om den sto mot Italia. I nest siste runde fikk italienerne bank av Sveits, og dermed kunne de norske gutta sikre bronsen. Vi gratulerer Christian Bakke, Sten Bjertnes (coach), Boye Brogeland, Tor Eivind Grude, Geir Helgemo, Allan Livgård, Tolle Stabell (npc) og Terje Aa med glimrende innsats!

Det norske damelaget startet svært dårlig, og lå halveis et godt stykke unna den forgjettede åttendeplassen, som gir VM-plass. En serie gode resultater deretter førte laget inn blant de åtte beste. Men med et par resultater under middels til slutt ble det nok en del neglebiting på damene våre før de kunne konstatere at det holdt til 8. plass! Gratulerer med VM-plass til Ann Karin Fuglestad, Jon-Egil Furunes (coach), Ann Karin Fuglestad, Liv Marit Grude, Marianne Harding, Anne-Lill Hellemann (npc), Torild Heskje, Gunn Tove Vist og Bodil Nyheim Øigarden.

Veteranlaget fikk en god start på mesterskapet, og var helt i toppen til drøyt halveis. Deretter butta det bittelitt mot, men VM-plassen var ganske trygg hele veien. Til slutt endte laget på 7. plass. Gratulerer med innsatsen til Lars Eide, Arve Farstad, Odd A. Frydenberg, Sverre Johnsen, Jan Mikkelsen og Åsmund Stokkeland.

Mixlaget var aldri innen rekkevidde av VM-plass, og endte på 19. plass.


Bronselaget: f.v. Sten Bjertnes, Christian Bakke, Boye Brogeland, Tor Eivind Grude,
Geir Helgemo, Terje Aa, Allan Livgård, Tolle Stabell