Nettmøte om smittevern/oppstart av klubbspilling (oppdatert)

Er du i tvil om klubbens regler for smittevern eller lurer på hvordan du kan arrangere bridge i disse koronatider? 

Nettmøte om smittevern/oppstart av klubbspilling (oppdatert)

Videoopptak av møtet:


 


Tirsdag 29. september kl 16:00 stiller NBFs administrasjon i nettmøte på Microsoft Teams for å svare på spørsmål fra klubber/kretser, samt vise frem noen nyheter! 

Per i dag er det rundt 120 klubber som har startet opp igjen med live bridge - det betyr at ca like mange klubber fortsatt sitter på gjerdet. Det kan det være mange gode grunner til, men vi i NBF ønsker gjerne å bidra til at man kommer igang igjen. For mange bridgespillere er det utrolig viktig at klubben kommer i gang slik at man ikke mister møtestedet, de gode vennene og de gode bridgeopplevelsene. Derfor ønsker NBF at så mange klubber som mulig kommer i gang igjen.

Samtidig skal det være så trygt som overhode mulig å spille bridge. NBF har derfor laget anbefaler for hvordan man skal arrangere bridge i disse tider. Mange lurer på detaljer i disse anbefalingene, og om det går an å dispensere fra de? Alt dette tar vi opp i nettmøtet slik at alle som arrangerer bridge forhåpentligvis blir litt tryggere når de skal lage retningslinjer for sin krets/klubb. 

Agenda
1) Velkommen
2) ABC for en trygg klubbkveld
3) Alternativ til fulldublering (for klubber som ikke har tilgang på dublerte kort)
4) Alternativ til live spilling
5) Spørsmål

Møtedetaljer
Plattform: Microsoft Teams (gratis - kan bli med via nettleser)
Krav til utstyr: PC/Mac med mikrofon og (gjerne) webkamera
Tidspunkt: Tirsdag 29. september kl 16:00
Hvem kan delta: Alle som er med på å arrangere bridge - også klubber som har åpnet igjen 
Påmelding: https://bridge.no/ruter/turneringsinfo/1/9078

Ved påmelding vil man et par timer i forkant av møtet motta lenke til møte per epost. Om noen skal delta som ikke er medlem av NBF (og dermed ikke kan melde seg på via lenken over), send oss en epost til bridge@bridge.no med påmeldtes epostadresse. 
Vi setter et tak på 200 deltakere. 

Det vil bli anledning til å stille spørsmål i etterkant av de ulike temaene, men dersom det er mange deltakere ber vi om at det avtales 1-til-1 samtaler med NBFs administrasjon i etterkant av møtet.

Vel møtt!