NBFs Fortjenstmerke tildelt Espen Branderud

Norsk Bridgeforbund gratulerer Espen Branderud fra Haga og Aurskog BK med tildeling av NBFs Fortjenstmerke! 

NBFs Fortjenstmerke tildelt Espen Branderud

Merket ble utdelt mandag 31. aug på en klubbkveld.

I søknaden fra klubben stod det:
"Espen er medlem i Frogner BK og Haga og Aurskog BK i NBF Romerike og Glåmdal krets. Han er klubbleder i Frogner BK. Espen er en uvurderlig ressursperson for flere klubber. I Frogner BK er han alltid først på plass til klubbkvelder med egensmurte rundstykker til servering for klubbens spillere. Han er også Ruter-ressursperson og holder turneringsregnskapet under god kontroll. Han håndterer kortdublering for tre klubber, Frogner BK, Haga og Aurskog BK og Jessheim BK.

 
Espen er utdannet bridgelærer og har arrangert flere nybegynnerkurs i nærområdet. Hvis du skulle mangle makker en kveld, gjør Espen alt han kan for å bistå med å finne en du kan spille med. Han har vært kretsleder i to år i NBF Romerike.
 
Kort sagt legger Espen ned utrolig mye tid for å bistå og tilrettelegge for klubbene på Øvre Romerike. Og dette gjøres med en positiv «ja»-innstilling og et godt humør til tross for at han plages med varige ettervirkninger/smerter etter en alvorlig trafikkulykke for en del år tilbake. Han har også tidligere vært nominert til «Årets bridgeildsjel».
Vi håper NBFs styre ser positivt på forslaget." 

Styret i NBF tildelte merket i styremøte 3-20 og gratulerer så mye med utmerkelsen!

Espen i sitt rette element (i følge klubben):