NBF søker ny medarbeider

I tråd med Bridgetinget 2020s vedtak søker Norsk Bridgeforbund nå en ny medarbeider som får ansvaret for kommunikasjonsområdet. 

NBF søker ny medarbeider

Vi søker en person som er rå på kommunikasjon slik at forbundet kan bli bedre på å synliggjøre bridge - både innad i organisasjonen, men ikke minst utenfor. Samtidig ønsker vi en person som kan gjøre hele organisasjonen bedre på det samme gjennom opplæring, kurs og konferanser. 

Komplett utlysning på Finn

Fra stillingsannonsen:

"Er du rå på kommunikasjon?

Da søker Norsk Bridgeforbund deg til en nyopprettet stilling i forbundet som konsulent med ansvar for kommunikasjon.

Stillingen vil by på varierte arbeidsoppgaver innenfor kommunikasjonsområdet, salg og drift av et stort forbund. Stillingen vil ha hovedansvaret for å utarbeide forbundets kommunikasjonsstrategi og gjennomføre denne i praksis sammen med tillitsvalgte fra hele landet.

Stillingen innebærer blant annet ansvar for forbundets nettsider, nyhetsbrev og sosiale medier, utforming av pressemeldinger, medieutspill og kommentarer, analyse av mediedekning av bridge, utarbeidelse av kurs og konferanser om kommunikasjon for frivillige, håndtering av eksterne henvendelser samt informasjon til kretser, klubber og medlemmer.

I tillegg vil stillingen få ansvaret for forbundets salgsvirksomhet gjennom nettbutikk på egne sider og klubbutsalg gjennom Idrettsbutikken.

Vi søker en person som enten kan bridge fra før av eller har interesse av å lære spillet. Ingen forhåndskunnskaper om spillet er nødvendig – vi tilbyr all relevant kursing. Videre må du ha utdannelse eller relevant praksis innenfor kommunikasjonsområdet, ha god digital forståelse, være selvstendig, initiativrik og handlekraftig. Vi søker en utadvendt nettverksbygger som skaper gode relasjoner internt og eksternt – vi ønsker at bridgen skal ha en større plass i samfunnsbildet.

Arbeidsstedet er forbundskontoret på Ullevål Stadion - delvis hjemmekontor er aktuelt. Vi tilbyr og krever fleksible arbeidstider i forbindelse med våre arrangement.

Spørsmål om stillingen kan rettes til generalsekretær Allan Livgård. Alle henvendelser behandles konfidensielt. (Merk at generalsekretær er opptatt med VM fra 27. mars - 10. april - send epost i denne perioden)

Stilling: 100 % fast ansettelse

Vi kan tilby konkurransedyktige vilkår, 7% OTP-avtale og gode forsikringsordninger."