Korona problemer i Champions’ Cup (oppdatert)

Siste: Ingen positive prøver på noen lag. Spillestart kl. 14 med Bergen Akademiske på BBO.

I går kveld testet en spiller positivt – nasjonalitet ikke kjent – (ikke norsk), og en omfattende prosedyre ble igangsatt. Spillerne har vært i gang med testing siden kl. 07.00 i dag.

Korona problemer i Champions’ Cup (oppdatert)

Vi har mottatt en SMS fra Christian Bakke, Bergen Akademiske BK der han forteller at de har blitt testet uten at de hadde fått noen svar enda, men ingen av de norske som har noen symptomer.
Etter denne kommunikasjonen har EBL sendt ut informasjon på e-post til lagkapteinene der de annonserer at spillingen er forventet å starte igjen kl. 14.00 med tre runder før det blir en middagspause og avsluttes med de to siste rundene sent i kveld. Ved oppstart av spillingen igjen settes følgende tiltak i verk:

  • Smittet(e) spiller(e) skal i isolasjon på sitt/sine rom.
  • Dersom resten av laget, med en smittet spiller, er negativt kan de fortsette å spille, men de må bruke munnbind hele tiden under spilling.
  • Alle spillere må i hvert fall bruke munnbind i runde 7 (kl. 14.00).

Bergen Akademiske BK startet den første dagen av RR meget bra og ligger på tredje plass. De fire første lagene går til semifinale som spilles i morgen formiddag – start kl. 10.00, mens finalen spilles lørdag ettermiddag.

Noen lenker:
Bulletin 2. Running scores. Resultatside.