Kick off til Bridgens Dag

3. september er Bridgens Dag, og da skal bridge være synlig over hele landet. Vi starter arbeidet fram mot den store dagen nå, og inviterer alle kretser, klubber og enkeltpersoner til online KICK OFF for arbeidet.

Kick off til Bridgens Dag

Alle organisasjonsledd 

Bridgens Dag må selvfølgelig markeres av alle organisasjonsledd. Fra forbundets side planlegger vi et morsomt stunt som vi håper får stor mediepublisitet (følg med!), det blir simultanturnering for alle nivå, og da mener vi ALLE, ettersom man skal kunne komme rett fra å ha prøvd lynbridge på stand til å spille en landsdekkende turnering.

Arrangementsstøtte

Vi regner med at alle klubber og kretser planlegger arrangement på denne dagen. NBF vil gi en liten arrangementsstøtte til alle som markerer dagen. Dersom dere planlegger et arrangement der barn/unge er målgruppen ber vi dere merke dere datoen 17. januar, for da åpner Frivillighet Norge en søknadsportal dere dere kan søke om støtte til arrangementet (opp til 25 000).

Spennende gjester på Kick off (på Teams) 5. januar

5. januar kl 19:00-20:30 inviterer vi alle til kick off for planleggingen av Bridgens Dag. I tidens ånd blir den holdt på Teams, og alle kan delta. NBF vil presentere utkast til de nasjonale planene for dagen, presentere utkast til materiell og annet som skal produseres, vi får spennende gjester, invitere til brainstorming om hvordan dagen kan markeres. Still gjerne spørsmål om alt mellom himmel og jord, inkludert støtteordninger for arrangement.

Hold av dagen, og hjertelig velkommen til alle!

Møtelenke

(NB! De som er på nettbrett/ipad må laste ned app'en til Teams i god tid før møtet)

Program for kick off

  • President i NBF Kari-Anne Opsal holder appell
  • Simen Agdestein (president i sjakkforbundet): Om bridge og sjakk og et bedre miljø for tankesport
  • Hvilke muligheter kan bridge gi ungdom? Ved faglærer i det nye programfaget på videregående «Toppidrett bridge», Vetle Faag
  • Boye Brogeland: Bli den som gjør det! Om å velge og ta vare på unge spillere
  • Tidslinje og tidsfrister fram mot Bridgens Dag 3. september (ved prosjektgruppen)
  • Hvordan søke arrangementsstøtte?
  • Info om brosjyrer og utstyr som skal produseres (ved prosjektgruppen). 
  • «Den gode saken» – hvordan få bridgehistorier inn i lokalmedia (leder i Norsk Bridgepresse Vegar Næss)
  • Brainstorming: Hvilke typer arrangement kan klubben ha? Forventninger til krets og forbund. Kort gruppearbeid

Etter kick off inviterer vi til en liten bridgeturnering (gratis) på RealBridge. Kom helst uten makker slik at du blir kjent med noen andre som vil bidra mot Bridgens Dag.

Møtelenke kick off (NB! Om du er på ipad, last ned app'en til Teams først)

Spillerlenke turnering