Juniorturnering på Os - SR-bank junior open 2020

Juniorbridgen blomstrer i Norge, og de lokale juniorbridgeklubbene tar aktivt grep for å skape arenaer der de unge kan møtes. I helga inviterte Os Juniorbridgeklubb til egen juniorbridgeturnering, med en blanding av helt ferske spillere og verdensmestre.

Juniorturnering på Os - SR-bank junior open 2020

Premiedryss

Turneringen var sponset av SR-bank, og lokalt næringsliv stilte opp med et dryss av premier til de unge spillerne.

Vinnerne av turneringa ble ikke uventet den lokale helten Christian Bakke i par med tilreisende Christian Fredrik Johnsen. Bakke har etablert seg i verdenseliten også i åpen klasse, og går mot en karriere som profesjonell bridgespiller. Andreplassen gikk til flekkefjæringene Anders Brogeland - Marius Dalemark Austad, med Thea Hove Hauge (tidligere Os BK) - Katarina Ekren på tredjeplass.

Alle på pallplass representerer Norge på et juniorlandslag, og spilte i SR-bank junior open side om side med helt ferske spillere. 

Arrangøren hadde ordnet spurtpremier i nesten hver runde.

Vinnerparet Christian Fredrik Johnsen (ryggen til) og Christian Bakke (spillefører) i strid mot trønderske representanter.

 

Bridge er en publikumsvennlig sport - her kommer tilskuerne tett på spillerne.

Resultatliste

Bridge forsidestoff

Mandag var bridgen forsidestoff i lokalavisa Os og Fusaposten:

Forside i Os og Fusaposten + artikkel (pdf)

Kristin Osen, leder Trondheim Ungdomsbridge, er glade for at arrangementet fant sted: "Tusen takk for alle tiders juniorturnering og helg i Os! Kortspilling fra morgen til kveld; Parturnering, lagturnering og natturnering - med rom for bordtennis også - mat og raust med premier. Så artig å være å på! Hilser fra Trondheim!"