Juniorsamling 10.-12.januar 2020

Norsk Bridgeforbund arrangerer juniorsamling i Letohallen andre helga i januar. Samlinga er åpen for alle juniorer som satser på bridgen, og håper å få representere Norge på et av juniorlandslagene i nær framtid. 

 
Juniorsamling 10.-12.januar 2020

I internasjonale mesterskap konkurreres det i klassene U26, U21, U16 og U26W. Samlinga i Letohallen vil være en viktig utviklingsarena for unge spillere som ønsker å være aktuelle for våre juniorlag, og samtidig en viktig observasjonspost for landslagskapteinene. Alle lagkapteinene for juniorlagene (Sven-Olai Høyland, U26W, Kristian Barstad Ellingsen U16 og Lars Eide U26O og U21O) vil være til stede.

Informasjon om samlinga

Sted: Best Western Hotel Letohallen, ved Gardermoen

Datoer: Fredag 10. januar klokka 09 til søndag 12. januar klokka 16 (ca.).

Anbefalt ankomst: Torsdag 9. januar på ettermiddagen/kvelden. Det blir tilbud om spilling etter hvert som man ankommer på torsdag. Ledere er tilstede fra klokka 14 torsdag.

Innkvartering: Hotell, to-, tre- og firemannsrom

Om programmet:

Torsdag: Tilbud om spilling etter hvert som folk ankommer.

Fredag: Spillsesjoner med gjennomgang, temaundervisning med mer.

Lørdag og søndag: Nyttårscupen, forbundsturnering for lag i Letohallen.

Pris: Selve samlinga er gratis. Halv pris i Nyttårscupen i Letohallen lørdag + søndag. Deltakerne dekker selv reise og opphold. Det er gjort avtale med hotellet om overnattingspriser. Overnatting fra torsdag til søndag koster kroner 895,-/døgn for dobbeltrom og 1145,-/døgn for trippelrom. Vi kan bidra til å koordinere innkvarteringa slik at flere kan bo sammen.

Deltakerne oppfordres til å søke Juniorfondet om støtte. Man kan også søke om støtte fra klubb og/eller krets.

Praktisk informasjon:

Vi vil være behjelpelige med skyss til og fra Gardermoen.

Om du har spørsmål om samlinga, ta gjerne kontakt med Kristian B. Ellingsen (906 66 459 eller kristian.ellingsen@bridge.no )

Vi ønsker vel møtt til juniorsamling i Letohallen på nyåret!