Info BfA Tenerife

Dessverre måtte både Bridge for Alle Tenerife november 2020 og – januar 2021 avlyses pga. korona-pandemien, men vi jobber fortsatt med planene med fortsettelse av arrangementene på Paradise Park Fun Lifestyle Hotel 15. – 27. november 2021 og 10. – 29. januar 2022. Vi håper og tror på at det er mulig å gjenoppta Tenerifefestivalene som vi har hatt hver november siden 2012 og januar siden 2010, stadig med økende antall deltakere.

Info BfA Tenerife

P.t. er korona-situasjonen på Tenerife ikke spesielt oppløftende, og vi følger med fremover, så dessverre kan vi av forståelige grunner p.t. ikke garantere noe. På NBFs hjemmesider vil vi gi status fortløpende på «Bridgefestivaler» og «Tenerife november» og «Tenerife januar».

Det blir noen justeringer i forhold til tidligere år. Hovedturneringene både i november og januar spilles onsdager/torsdager. Det blir ikke nybegynner- eller videregående kurs i november, men det blir formiddagsundervisninger et par timer 5-6 dager per uke både i november og januar. Ellers som før mixturneringer, spilling i 2 puljer, quiz og bridgepub om kveldene.

Hotellet ble pusset opp i 2015, og under korona-nedstengingen er det gjort ytterligere store oppussinger/forbedringstiltak, så hotellet fremstår i ny og innbydende prakt. Staben, som stort sett er den samme som tidligere, vil gjøre sitt ytterste for at alle skal få et hyggelig hotellopphold med gode bridgeturneringer og andre sosiale tiltak.

Vi håper å kunne presentere en fyldig informasjon med priser i midten av august.

For dere som vil ta sjansen på at det blir arrangementer, må som tidligere bestille flyreisene selv.

  • Norwegian har lagt ut flyreiser fra november, og vi har fortsatt avtale om rabatter og «fast track».

Vi gjentar at vi håper på å kunne gjennomføre både november og januar. Forespørsler til

for NBF – Bridge for Alle Tenerife
Per Bryde Sundseth