Gratis privat bord på RealBridge til de som inviterer med et tidligere medlem

Høstens store kampanje blir re-rekruttering av tidligere medlemmer. Vi tjuvstarter i påsken og tilbyr gratis privat bord på RealBridge til dere som inviterer med dere et tidligere medlem. Kjenner du noen som har tatt pause fra bridgen og som kanskje vil synes det var hyggelig å bli invitert med en kveld?

Gratis privat bord på RealBridge til de som inviterer med et tidligere medlem

Når man bestiller et privat bord på RealBridge, får man sitt eget lukkede rom* der man selv velger hvem som får spille. Dere kan velge tilfeldige spill, fasit-spill, eller spill med et hefte (pdf) med kommentarer til spillene. Her kan du lese mer om private bord på RealBridge

Kjenner du noen som har pause fra bridgen?

De fleste kjenner noen som har sluttet/har pause fra bridgen av en eller annen grunn. Det kan være at de har flyttet, mistet makkeren sin, har hatt det travelt med jobb og familie i en periode. De vil sannsynligvis ikke kjenne til hvilken rivende utvikling det har vært på online bridgespilling det siste året - en utvikling som gjør at sosial bridge med gamle venner bare er et tastetrykk unna. I disse dager er det svært begrenset hvilke muligheter man har til å være sosial, så kanskje du kjenner noen vil sette pris på en telefon om en liten bridge-aften på RealBridge?

Gjelder fra fredag 26. - mandag 5. april

Tilbudet gjelder fra fredag 26. mars til mandag 5. april.

Det er viktig at dere bestiller et par dager før dere skal spille (seinest fredag kl 12:00 for bord 26. mars - 29. mars, seinest 29. mars for bord fra 30. 31. mars, og seinest 31. mars for bord 1.-5. april), siden administrasjonen i NBF strengt tatt har fri i påsken. Om dere vil bestille bord på kort varsel, send sms til 90789070 (vi kan ikke love at det går i orden, men om vi er hjemme så fikser vi). 

*Vi har begrensninger på hvor mange parallelle sesjoner vi kan sette opp. Om man bestiller til samme dag, kan det derfor være at noen får sitt private bord i samme rom. Det vil likevel oppleves helt privat, med unntak av at man har felles lobby.