Gratis: Spill på RealBridge og lær av Andrew Robson

 NBFs medlemmer er herved invitert til å delta på gratis tema-sesjoner på RealBridge.

Gratis: Spill på RealBridge og lær av Andrew Robson

I samarbeid med Andrew Robson tilbyr RealBridge og NBF 4-spills sesjoner tilpasset et bestemt tema.  

Sir Andrew Robson er europamester i bridge, bridgebok-forfatter og ikke minst en utmerket bridgelærer. Han har sin egen bridge-kanal, der han daglig tilbyd spill til gruppene begynnere, litt øvede, øvede og avanserte spillere.

Temaene vi skal være med på er:

  • 4. farge krav
  • Telling og kortplassering

Når foregår det?

Det spilles 4 runder á 1 spill. Normalt vil det ta ca 30 minutter, så om du er på hjemmekontor er det mulig å bli med i lunsjen. Husk å trykke på "mute" mens du tygger brødskiva.

Det er satt opp to sesjoner til hver av temaene. 

Etter sesjonen får man tilsendt en video der Andrew Robson går igjennom et av spillene. Videoen er på engelsk, men Roboson snakker sakte og tydelig. Lenkene til sesjonene publiseres her noen timer før det begynner. Det er altså ingen påmelding - bare møt opp og sett seg ned. 

NB! Vi starter på tida, så husk å finne en plass i tide. Akkurat disse gangene er det heller ikke mulig å komme alene, man må komme med makker. Har du ikke makker, er det mulig å møte opp og bruke chat-feltet til å søke etter makker. 

Hvem passer det for?

Andrew Robson har sesjoner for alle nivå. Akkurat disse to temaene er for "intermediate +/advanced". Det vil altså være for avansert for nybegynneren, men ellers passe et bredt spekter av spillere fra kløvernål til sparnål.

Slik blir du med:

  • Avtal med makker
  • Klikk på lenken til sesjonen dere vil delta på
  • Sett dere ved et bord minst 5 minutter før start