God jul og godt nytt bridgeår!

Norsk Bridgeforbund ønsker alle medlemmer, tillitsvalgte, klubber og kretser en riktig god jul og godt nytt bridgeår! 

God jul og godt nytt bridgeår!

Vi legger bak oss et 2018 som for Norsk Bridgeforbund har vært et suksessår. Vårt landslag i åpen klasse tok tilbake EM-hegemoniet med sitt gull i juni, og damene fulgte opp med en flott bronse. I tillegg til dette tok våre kjempedyktige juniorer tre EM-gull i junior-par-EM - og dermed har Norge vært Europas beste bridgenasjon i 2018! 

Men kanskje enda mer gledelig - det blåser en juniorvind over landet. Med nye juniorklubber og nesten 50 % økning i antall juniormedlemmer bygges det for fremtiden. Vi kan ikke få takket nok alle de som bruker av sin fritid for å legge til rette for at barn og unge kan lære og spille bridge. Samtidig skal vi selvfølgelig ikke glemme alle de som holder hjulene i gang i kretser og klubber - dere er også bridgens hjerte. Tusen takk!

Vi i forbundsadministrasjonen tar nå en (velfortjent) juleferie. Vi er tilbake i 2019 og gleder oss til å sammen med dere fortsatt stå på for bridgen. Om det er noe som haster, så send en av oss en SMS, så skal vi forsøke å ta tak i det så fort som mulig.

Med ønske om en fredelig høytid fra oss i NBF