Vestlandets største bridgekurs!

...og alle deltakerne var i 20-årene! Hvordan får man det til? Man blir med på Utvalg Medlemskontakt sin satsning på prosjektet Bridge i Folkehøgskoler i Norge.

Artikkel i avisa Nordhordland her.
Artikkel i avisa Strilen her.

Vestlandets største bridgekurs!

40 elever på Nordhordland Folkehøgskole lærte tirsdag bridge på 1-2-3. Kursleder Sven-Olai Høyland er begeistret over den store oppslutningen: "Dersom vi hadde hatt samme prosentvise deltaking på kursa på Høgskolen der eg jobber ville vi hatt over 500 elevar på kurs!" 

Medlemmer av den lokale klubben og lærere i skolen var med som assistenter. De så lyst på jobben selv om elevene blir spredt over hele landet til neste år "Me er med på dette som ein felles PR-innsats over heile landet" sier leder av Melandsknekten, Reidar Kjenes til avisa Strilen.

"På Folkehøgskoler bor elevene sammen på internat, og da er det ideelt å lære seg bridge", sier Eva Flått, leder for Utvalg Medlemskontakt.

Ta kontakt med prosjektleder Rune Væting dersom deres klubb ønsker å bli en del av prosjektet og arrangere tilsvarende kurs på en Folkehøgskole i nærmiljøet.

Her er noen flere bilder fra kurset:

         
         
         
  Elevene kommer straks i gang med spillingen   Skolen fikk to eksemplar av lærebækene "Spill Bridge 1"  
         
         
         
  Melandsknekten fikk boken (som går til inntekt til juniorfondet) "Et spill for fremtiden" i gave.    Kursdeltakerne samlet  
         

Foto: Helene Guldbrandsen, BAK BK