NBF lanserer sitt nye FORUM!

NBF sin visjon for årene fremover er ”Et yrende aktivt bridgemiljø skaper glede, kunnskap og muligheter til mennesker i alle aldre.” Skal en slik målsetning realiseres, så fordres en direkte dialog/ kommunikasjon/meningsbrytninger.

Det er derfor med stor glede NBF lanserer sitt nye Diskusjonsforum – åpent for samtlige medlemmer i Norsk Bridgeforbund. Her vil du kunne skape eller delta i debatter med medlemmer/lesere fra hele landet.

 

NBF lanserer sitt nye FORUM!

Vi har valgt å innrette Forumet etter ulike tema slik at det er blir hensiktsmessig og lett å orientere seg. For eksempel vil erfarne spillere under Ekspertforum kunne bryne seg på spennende stoff om interessante spill, hva er egentlig riktig kontrakt, plan for motspill etc. Det er sider for nye og uerfarne spillere, diskusjonsforum for alle som arbeider med rekruttering og opplæring, under Bridgepolitikk kan du si din hjertens mening om NBFs virksomhet, det blir viktig stoff for alle interesserte i Ruter etc.

Men – først og fremst – Kjøreregler! Vi ønsker et forum hvor nettetikk, god tone og saklighet vektlegges - derfor kan man heller ikke gjemme seg bak pseudonym men fremstår med fullt navn.

Du kommer inn på vårt Forum ved å gå til http://bridge.no/forum

Brukernavnet er lik spillernummeret ditt. 

Men for å logge inn trenger du også et passord. For å få et passord, klikker du på "Glemt passord?" og skriver inn E-postadressen din. Hvis den samme E-postadressen er registrert i NBFs database, vil du da automatisk få tilsendt en E-post som inneholder lenke til en bekreftelsesside. Du klikker på lenken for å bekrefte, og får da automatisk tilsendt en ny E-post med passordet ditt.

Hvis ingen E-postadresse er registrert på deg i NBFs database (eller det er registrert en annen E-postadresse), vil du IKKE få tilsendt noen E-post fra forumdatabasen. For å få registrert E-postadressen din i databasen, sender du da en E-post til Harald Skjæran, og ber om at E-postadressen din blir registrert.

Etter innlogging kan du selv endre passordet ditt.

Vi er spent på mottakelsen, setter pris på alle bidrag og håper vårt nye Forum vil bli til glede for alle våre medlemmer. God fornøyelse!