Inger Lene K. Hangeland – årets ildsjel!

Styret i NBF tildelte etter søknad fra Rekrutteringsklubben Ruter 7 stipend til Inger Lene K. Hangeland som Årets ildsjel 2011.

Inger Lene K. Hangeland – årets ildsjel!

I årene fremover vil tildelingen skje i forbindelse med Norsk Bridgefestival, men i år skjedde dette da Damenes mix gikk av stabelen på Haandverkeren i Kristiansand sist lørdag. Turneringen var fulltegnet 14 dager i forveien og 36 damer stilte med makker. Her hadde ikke karene lov til å klage og herrene med mest minus på en runde, måtte sitte med nisselue på.

Før turneringen startet overrakte Karl Olav Hansen, på vegne av Styret i NBF – under stor jubel stipendet til Inger Lene K. Hangeland.

Dette er første tildeling av sitt slag og en storfornøyd og rørt jente mottok sjekken på 15 000 kroner. Inger Lene har i en årrekke vært en vesentlig faktor bak fremgangen til både Ruter 7 og Vest Agder bridgekrets og stipendet er tildelt for hennes ekstraordinære innsats gjennom flere år.

Rune Væting, klubbleder og selv inspirator og ildsjel i Rekrutteringsklubben Ruter 7, har sendt oss bilder fra turneringen HER og resultatene HER.

F.v.: Karl Olav Nybø Hansen (styremedlem NBF), Inger Lene H. Hangeland, Helge Stornes (NBF Vest-Agder) 
og Rune Væting (leder Rekrutteringsklubben Ruter 7)