Årets bridgeildsjel 2012

I 2012 er det første gang Årets bridgeildsjel kåres. Det ble nominert 13 personer som juryen har vurdert med bakgrunn i de begrunnelsene forslagsstillerne har gitt. Bare det å være nominert og bli vurdert er en anerkjennelse. Juryen mener at alle de 13 nominerte kunne vært verdige til tittelen Årets bridgeildsjel.

Årets bridgeildsjel 2012

Men det er kun en av de 13 nominerte som blir kåret til Årets bridgeildsjel 2012. Juryen har denne gangen vektlagt ekstraordinær innsats over tid på klubbnivå. Alle de fem kandidatene som juryen har plukket ut, har en lang fartstid, har gjort en stor innsats for medlemmene i sin klubb, og kjennetegnes ved å gi til andre og gjerne på bekostning av egne bridgeprestasjoner.

Kåringen av Årets bridgeildsjel baseres på en folkeavstemning (teller 40 %) og juryens rangering (teller 60 %). Jury valgte ut 5 kandidater til folkeavstemningen som ble gjennomført i perioden 1. til 20. juni.

Navnet på Årets bridgeildsjel 2012 blir offentliggjort under åpningen av bridgefestivalen i Fredrikstad lørdag den 4. august. Den som kåres til Årets bridgeildsjel vil bli invitert til å delta under festivalen på forbundets regning. Men kanskje er likevel det viktigste med kåringen av Årets bridgeildsjel, den anerkjennelsen det innebærer av å ha lagt ned en ekstraordinær innsats for medlemmene i sin klubb.

Juryen for Årets bridgeildsjel 2012
Jan Aasen (leder), Kari-Anne Opsahl og Per Bryde Sundseth