Klubbpoeng fra Ruter

Endelig er verktøyene for å importere klubbpoengrapportene fra Ruter på plass!

Manuell godkjenning av rapporter og registrering av klubbpoeng er i full gang - prosessen startet i forrige , og i skrivende stund er vi ferdig med 2011. I tillegg har en god del rapporter fra 2012 blitt godkjent - ikke alt i kronologisk rekkefølge. I underkant av 1/3 av rapportene gjenstår å godkjenne.

Klubbpoeng fra Ruter

Vær oppmerksom på at det er flere mulige feilkilder, så det er en god ide å følge med på hvilke klubbpoeng som registreres på den enkelte.

Poengene registreres på spilledato, så de blir ikke liggende øverst i mesterpoengtabellene.

En del poeng er registrert fra før, idet noen klubber har sendt inn filer med mesterpoeng for vår, sommer og høst 2011 til registrering. Vi sjekker dette under godkjenning. Men siden dette skjer manuelt, vil feil skje. Noen kvelder vil derfor bli dobbeltregistrert.

Spesielt i startfasen har turneringer blitt rapportert flere ganger - fra 2-3 og oppover. Vi sjekker også dette, og sletter dubletter (siste rapport benyttes). Men også her vil det kunne skje at noe glipper, og at det skjer dobbeltregistreringer.

I noen tilfeller har arrangøren ikke registrert spillere på riktig måte. Da framkommer de ikke i rapporten, og poengene blir ikke registrert. Dette skal vi følge opp manuelt, men garanterer ikke at vi klarer å få med oss alt. Og vi sjekker ikke opp dette under godkjenningen av rapporter - vi noterer mangler og sjekker dette opp på et senere tidspunkt.

Det er snakk om svært mange turneringsrapporter som skal godkjennes. Dette tas som sagt kronologisk. Vi håper å komme a jour i løpet av uke 16 (16.-20. april).