Nybegynnerkurs i bridge på nett

I år vil vi ha med både nye og tidligere bridgespillere på kurs og vi deler derfor kurset i to. Det første kurset begynner søndag 3. oktober og går på søndager fra 18-20. 

Nybegynnerkurs i bridge på nett

Årets prosjekt er re-rekruttering og derfor velger vi å tilpasse Spill bridge 1-kurset på nett, men vi har fortsatt lyst til å få med nye spillere, for her skal alle med!

Vi har derfor et introduksjonskurs på 3 kvelder hvor deltakerne lærer å ta stikk både med og uten trumf og en helt enkel introduksjon til meldinger. Etter introduksjonskurset er ferdig starter et nytt kurs på 6 kvelder som tar for seg resten av spill bridge 1-kurset. Det betyr at kurset går gjennom åpningsmeldinger med svar, svake åpninger, innmeldinger og opplysende doblinger.

Introduksjonskurset går søndag 3. oktober, 10. oktober og 17. oktober, så starter det neste kurset 24. oktober og går hver påfølgende søndag i totalt 6 uker. Begge kursene går fra kl. 18-20.

Kurskveldene er lagt opp slik at de første 45-60 minuttene blir en forelesning hvor dagens tema blir gjennomgått, i tillegg til en repetisjon fra gangen før. Etter leksjonen blir det spilling på Realbridge hvor spillene er tilpasset dagens tema.

Realbridge er en plattform for å spille bridge på nett hvor spillerne har på både kamera og mikrofon, som gjør det lettere å bli kjent med andre spillere fra hele Norge.

Kurset fungerer fint både som et hovedkurs eller som et supplerende kurs ved siden av for eksempel et livekurs i klubben.

For påmelding til introduksjonskurset, følg instruksjonene i denne lenken:

no.surveymonkey.com/r/SB12021

For påmelding til del 2 av kurset, følg instruksjonene i denne lenken:

no.surveymonkey.com/r/2021sb1del2