Tråd: Vridd spill i singleturnering

« 
Forrige emne
|
|

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
31. august 2014 10:10:02

Jeg fikk et spørsmål som jeg ikke kunne svare på, og så undersøkte jeg litt på egen hånd:

Så langt jeg har funnet ut er det ikke mulig å registrere (evt. korrigere) ett enkelt spill som er vridd i singleturnering? Det eneste som synes mulig er å korrigere for spillere som har satt seg feil i hele runden.

Er det noe jeg har oversett?

Reply bottom


Reply top
01. september 2014 10:10:24

Hei Sven (og alle andre)

Det er faktisk ganske enkelt å vri retningen på et enkelt spill også i singelturnering, selv om man ikke gjør det på samme måte som i par. (Marker spillet - trykk rediger - og huk av for sving retning).

I singelturnering skal man stå inn på "Registrer resultat". Standard visning her nå er at man har rundene nedover i lista til venstre. Her skal man bytte slik at man har spillene nedover i lista til venstra, og det gjør man ved å trykke på "Spill" og velger en av de automatiske visningene.

Nå finner man rett spillnummer i listen under og bytter så om på spillernumrene i hovedvinduet på det bordet som har spilt et spill vridd. Har man feks 12 - 1 - 2 - 6 som henholdsvis N-S-Ø-V setter man markøren i ruten med 12, trekker delete og skriver 2. Svar bekreftende på spørsmålet og gjør det samme med 1. Da har du flyttet om på parene akkurat i det ene spillet.

Reply bottom