Tråd: Registrere resultat direkte inn i Ruter uten bruk av bridgemate

« 
Forrige emne
|
|

Du kan logge inn på linjen øverst på siden under hovedmenyen. Du må være medlem av NBF for å logge inn. Har du ikke fått tildelt brukernavn og passord - kontakt NBF. Har du glemt passordet? Trykk her

Reply top
31. oktober 2014 12:35:00

Kan man få til et enklere system der man kan lage turneringen i ruter og skrive inn oppnådde poeng som er utregnet manuelt uten bruk av bridgemate ?
Slik jeg gjør det i dag blir det problemer om man har oversitt par.
Jeg lager turnering og setter inn score oppnådd i for eksempel spill 1 og pass på resten av spillene.
Eksempel: =17/=-2 i spill 1 dette er sluttresultatet for par nr 1 og 2 etter å ha registrert alle bordene endrer resultatene seg om man har en oversitt .
Vi har bridgemate men bruker dem ikke alltid.

Reply bottom


Reply top
04. november 2014 21:32:55

Høyrest ut som Ruter rekne om frå walkover=middels. (Som er det du vil ha?) til walkover = oppnådd score på øvrige spel. Om det stemmer er det heilt sikkert ein innstilling i Ruter som kan settast slik at du får resultatet du ynskjer. Allan kan sikkert svara på dette.

Reply bottom


Reply top
06. november 2014 13:06:26

Hei.

Dette kan jeg også litt for lite om, så har tenkt til å finne ut hvordan vi på best mulig måte kan registrere resultater direkte i Ruter. Forhåpentligvis blir det også et lite dokument ut av det.

Dessverre er det litt travelt om dagen, så det vil ta litt tid. Men fint om dere purrer meg om det ikke har kommet noe i starten av desember!

Reply bottom


Reply top
07. november 2014 16:09:51

Ser jo f.eks. Lysverkene bridgeklubb legg inn all scoren på spel ein og pass på alle dei andre. Så om vitsen med Ruter kun er for å få registrert klubbpoeng + å ha ei resultatliste kan det vel gjerast slik. Ser ut til å funka både med og utan walk.

Eit eksempel her:

http://bridge.no/var/ruter/html/1449/2014-10-20.htm

Reply bottom


Reply top
06. desember 2014 23:26:10

Dette er veldig enkelt!
I navnemenyen {"legg inn navn"} marker du rett og slett det paret som "mangler" som blindpar, akkurat på samme måte som når du bruker Bridgemate og importerer navnene og har en walk-over.
Resten ordner Ruter automatisk!

Og normal scoring for walk-over er at oversitt-paret får sitt gjennomsnitt over spilte spill på walk-over. Dette er det prinsipielt riktige, jeg har aldri undersøkt om det er andre måter å score på for walk-over. (Midlertidig av hensyn til utskrift av slipper underveis i turneringen kan du velge for eksempel 60%, dette blir regnet om ved slutten av sesjonen)

Reply bottom