Spørreundersøkelse om etikk i bridge

Det siste års hendelser i den internasjonal bridgeverden, hvor noen av verdens beste par etterprøves for juks og uetisk spill, har synliggjort viktigheten av at man setter bridgeetikk på dagsorden.

Spørreundersøkelse om etikk i bridge
Norsk Bridgeforbund ønsker å være et eksempel til etterfølgelse og styret har derfor besluttet å nedsette en arbeidsgruppe bestående av Boye Brogeland, Nils Kvangraven, Tormod Røren og Allan Livgård. Arbeidsgruppen får i mandat å lage et forslag til etiske retningslinjer som styret på sitt augustmøte vil jobbe videre med.
Den endelige målsetningen med denne prosessen er at Norsk Bridgeforbund får et sett med etiske retningslinjer våre klubb-, turnerings- og landslagsspillere skal søke å identifisere seg med når man spiller bridge.
For at arbeidsgruppen skal få noen innspill å jobbe videre med håper vi at alle bridgespillere kan ta seg tid til å besvare en kort spørreundersøkelse

Mer informasjon om dette arbeidet vil underveis bli presentert på kvangraven.no, Nils Kvangravens flotte hjemmeside om bridge. Den er også vel verdt et besøk om du vil lese om spill, historier, statiskk og masse annet snadder for bridgeelskere.