Referat fra styremøte 5-18

Referatet fra NBFs styremøte 24. - 26. august er nå publisert.  

Referat fra styremøte 5-18

 

På grunn av tidstrøbbel har man foreløpig ikke rukket å publisere referatet sammen med saksdokumenter. 

De viktigste sakene fra styremøtet:

  • Styret evaluerte landslagene i åpen og dameklassen for den siste 2-års perioden og EM 2018. På bakgrunn av denne evalueringen ble det besluttet å ikke forlenge engasjementet til damelandslagets sjef, Tormod Røren, mens sjefen for det åpne laget, Christian Vennerød, får tilbud om forlengelse til over VM neste høst.
  • Bridgefestivalen 2018 ble evaluert, og stort sett er man strålende fornøyd med gjennomføringen. Manglende mat på grillfesten samt problemene med Bridge+More under NM Damer trekker ned, og vi vil gjerne beklage dette overfor deltakerne. Totalt sett gikk festivalen med et overskudd på drøye 200 000 kr. Styret har besluttet at neste års festival også arrangeres i Drammen, men forbehold om at man får hallen/hotellene på plass.
  • Marit Sveaas 2018 gikk over 200 000 kr i underskudd på grunn av manglende deltakelse. Styret har satt et krav om at neste utgave skal gå i balanse, og administrasjonen jobber med tid/sted og opplegg for å få dette til.
  • NBF skal undersøke om vi kan ta på oss ungdoms-EM i 2019.
  • Vedtakene på Bridgetinget 2018 er gjennomgått og styret har lagt en plan for hvordan de ulike strategier/tiltak skal utføres. Særskilt kan det nevnes at styremedlemmene kommer til å ta kontakt med kretsene for å komme på besøk - styret ønsker å synes mer i organisasjonen.
  • Styret ble orientert om nytt turnerings- og mesterpoengreglement som gjøres gjeldende fra 1. september. Dette publiseres på bridge.no i morgen.