Presentasjon av EM i Tromsø under Cavendish

Generalsekretær Knut Brinchmann presenterte EM i Tromsø for verdenseliten i bridge før auksjonen i Cavendish. 

Presentasjon av EM i Tromsø under Cavendish

 Cavendish-turneringa har i mange år vært den turneringen i bridge hvor det er størst premier og hvor store deler av verdenseliten deltar. Siden 2012 har den vært avholdt i Monaco etter å tidligere ha alternert mellom New York og Las Vegas. Norsk Bridgeforbund ønsker å tiltrekke seg verdens beste spillere til EM i Tromsø, og derfor dro generalsekretær Knut S. Brinchmann til Monaco for å fortelle om hvor spennende et EM i Tromsø kommer til å bli!


Zia Mahmood kommer til Tromsø!

Det spesielle med Cavendish-turneringa er at alle par auksjoneres bort på forhånd. Minstesummen per par er 5000€ og er det ingen som er interessert i å kjøpe deg må du gjøre det selv! Auksjonspotten fordeles så på kjøperene av de parene som har gjort det best. Årets auksjon ga totalt 618.000€ og mest betrodde par var Geir Helgemo - Tor Helness som ble solgt for 47.000€. Fra Norge deltar i tillegg Hoftaniska - Charlsen (12.000€), Brogeland - Gillis (5.000€), Voll - Kindsbekken (5.000€), Austberg - Berg (5.000€) og Berg - Simonsen (5.000€).

Damene har egen klasse og for Norge deltar Remen - Leslie (2.000€), Breivik - Langeland (2.200€) og Helness - Wennevold (3.000€). Minstesum hos damene var 2.000€ og mest gikk det nederlandske paret Wortel - Michielsen for med 17.000€. 

Resultater åpen klasse

Resultater damer

Hjemmeside



Generalsekretæren får hjelp av Boye Brogeland, Tor Helness og Geir Helgemo til å fortelle om Tromsø!