Juniorsamling i Letohallen 4. til 7. januar 2018

Norsk Bridgeforbund arrangerer juniorsamling i Letohallen første helga i januar. Samlinga er åpen for alle juniorer som satser på bridgen, og håper å få representere Norge på et av juniorlandslagene i nær framtid. 

 
Juniorsamling i Letohallen 4. til 7. januar 2018

I 2018-2019 arrangeres det tre store internasjonale mesterskap for juniorlandslag, VM i Kina 2018, Nordisk Mesterskap og EM junior i 2019. I mesterskapene konkurreres det i klassene U26, U21, U16 og Jenter U26.

U16-laget har kvalifisert seg til VM i Kina i 2018. I 2019 vil 4 av disse spillerne gå over i U21-klassen, og vi er på utkikk etter talentfulle arvtagere. Samlinga i Letohallen vil være en viktig utviklingsarena for unge spillere som ønsker å være aktuelle for våre juniorlag, og samtidig en viktig observasjonspost for landslagskapteinene. Programmet vil passe spesielt godt for spillere under 16 år.

Informasjon om samlinga

Sted: Letohallen hotell, ved Gardermoen

Datoer: Torsdag 4. januar klokka 14 til søndag 7. januar klokka 16.

Anbefalt ankomst: Torsdag 4. januar på formiddagen. 

Innkvartering: Hotell, to- og tremannsrom

Om programmet:

Torsdag og fredag: Spillsesjoner med gjennomgang, temaundervisning med mer.

Lørdag og søndag: Nyttårscupen, forbundsturnering for lag i Letohallen. 

Pris: Selve samlinga er gratis. Halv pris i forbundsturneringen i Letohallen lørdag + søndag. Deltakerne dekker selv reise og opphold. Det er gjort avtale med hotellet om overnattingspriser. Overnatting fra torsdag til søndag koster kroner 850 per person (pris for tre netter).

Deltakerne oppfordres til å søke Juniorfondet om støtte. Man kan også søke om støtte fra klubb og/eller krets.

Praktisk informasjon:

Vi vil være behjelpelige med skyss til og fra Gardermoen. 

Alle detaljene i programmet er ikke klare enda, men vi vil sende utfyllende informasjon til alle juniorer så snart dette er klart.

Om du har spørsmål om samlinga, ta gjerne kontakt med Kristian B. Ellingsen (906 66 459 eller kristian.ellingsen@hotmail.com )

Vi ønsker vel møtt til juniorsamling i Letohallen på nyåret!