Heimdal BK 3 vant CodanCupen (oppdatert)

Heimdal BK 3  vant finalen i CodanCupen 2015 som ble spilt i Fosnavåg 28. - 30.mai, og kan dermed smykke seg med tittelen norgesmestere. Gratulerer til spillerne Erik Berg - Børre Lund, Aksel Hornslien - Olav Arve Høyem og Lars Arthur Johansen - Petter Tøndel. I en jevn og spennende finale sikret de gullet etter å ha passert to lag i siste runde. Sunndalsøra BK tok sølv, mens Heimdal BK 1 tok bronse. Gratulerer også til de andre medaljevinnerne.

På sølvlaget Sunndalsøra BK spilte Asbjørn Kindsbekken - Roar Voll, Ole Arild Berset - Steinar Ovrid og Jan Roger Strømsvåg - Steinar Ekren. Bronselaget Heimdal BK 3 besto av spillerne Allan Livgård - Terje Aa, Glenn Grøtheim - Jørgen Molberg og Rune Hauge - Erik Sælensminde.

Best på butleren var Ole Arild Berset - Steinar Ovrid, Sunndalsøra BK, med 0,70 IMP i snitt per spill.

Resultatliste og butler

Fosnavåg Bridgeklubb var arrangørklubb for årets finale i CodanCupen, og leverte et fantastisk arrangement hvor alt gikk på skinner. NBF ønsker å takke alle som bidro til dette.

Snorre Aalberg har fulgt finalen, og du kan se hans referater og spillhistorier her
Bla deg nedover på siden du kommer til for å se flere publiseringer fra finalen i CodanCupen.

Gull til Heimdal BK 3. Fra venstre: Børre Lund, Lars Arthur Johansen, Petter Tøndel og Erik
Berg. Aksel Hornslien og Olav Arve Høyem spilte også på vinnerlaget.

Sølv til Sunndalsøra BK. Fra venstre: Asbjørn Kindsbekken, Ole Arild Berset, Jan Roger
Strømsvåg, Steinar Ekren, Steinar Ovrid og Roar Voll.

Bronse til Heimdal BK 1. Fra venstre Allan Livgård, Terje Aa, Erik Sælensminde, Glenn
Grøtheim, Jørgen Molberg og Rune Hauge.

Årets finale i CodanCupen (NM for klubblag) spilles i Fosnavåg fra torsdag 28. til lørdag 30.mai.

- OBK/Kløverknekt

Det vises en kamp fra hver runde på BridgeBase Online (BBO).
Første runde, torsdag 09:00 - 10:55 og 11:10-13:05: Heimdal BK 3 - Heimdal BK 1.
Andre runde, torsdag 14:20 - 16:15 og 16:30 - 18:25: Ski BK - OBK Kløverknekt.
Tredje runde, torsdag 18:40 - 20:35 og fredag 09:00 - 10:55: Sundalsøra BK - TopBridge BC.
Fjerde runde, fredag 11:10 - 13:05 og 13:20 - 15:15: TopBridge BC - Arendals BK.
Femte runde, fredag 16:30 - 18:25 og 18:40 - 20:35: Fosnavåg BK - Heimdal BK 1.

Snorre Aalberg følger finalen i CodanCupen. Han oppsummerer hver enkelt runde og omtaler interessante spill.

Codan Forsikring har vært sponsor for turneringen i år og vi i NBF er veldig godt fornøyde med samarbeidet med Codan Forsikring. Alle medlemmer av NBF får flere fordeler hos Codan Forsikring gjennom medlemsskapet:

• 5 % medlemsrabatt og gode samlerabatter
  • Fastpris på innboforsikring
  • Gratis ID-forsikring

Mer om fordelene og hvordan du bestiller et tilbud fra Codan kan du lese her.

Codan kjører også jevnlige konkurranser for medlemmer av NBF, og sist konkurranse ble vunnet av Nils Lysbakken fra Jessheim BK.
Premien var 20.000 Eurobonuspoeng som kan brukes feks til en t/r reise til Tromsø for Nils og makker!
NBF dekker i tillegg startkontingent under Marit Sveaas kick-off'et i Tromsø!