Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

Jentene slått ut av Nederland

Det norske jentelaget måtte onsdag gi tapt i VM-kvartfinalen mot Nederland med IMP-sifrene 40-126.

Kvartfinale, første sett: Norge - Nederland 12-35
Kvartfinale, andre sett: Norge - Nederland 3-31
Kvartfinale, tredje sett: Norge - Nederland 11-18
Kvartfinale, fjerde sett: Norge - Nederland 14-42

Sammenlagt: Norge - Nederland 40-126.

Dermed endte Norges jentelag på delt femteplass i Ungdoms-VM 2018.

Resultater kvartfinaler jenter

Katarina Ekren og resten av jentelaget oppnådde målet om sluttspill, men i kvartfinalen
ble Nederland for sterke.

I U16-klassen spilte Norge om syvende- og åttendeplassen mot Kina 1. Kineserne vant til slutt klart etter følgende settsifre:

Plasseringskamp, første sett: Norge - Kina 1 20-30
Plasseringskamp, andre sett: Norge - Kina 1 9-47
Plasseringskamp, tredje sett: Norge - Kina 1 24-49

Sammenlagt: Norge - Kina 1 53-126.

Dermed endte Norges U16-lag på åttendeplass i Ungdoms-VM 2018.

Resultater sluttspill U16

Onsdag startet også kvalifiseringa til Board-a-match-turneringa hvor lagene som er utslått fra hovedturneringene deltar. Norges U21-lag deltar her, og endte opp med en score på 42 etter første dag. 48 er middels, og laget ligger på 26.plass blant de 34 lagene. Kvalifiseringa fortsetter torsdag, og da komme også lagene som ble utslått fra lagturneringene på onsdag inn i turneringa. Det betyr at det norske jentelaget også blir å se i feltet. De får starte med 50 poeng, altså litt over middels.

Det er litt uklart hvor mange lag som går til fredagens finale, men man bør nok sikte seg inn på over middels om man har tenkt å komme seg dit.