Et innlegg fra bloggen Mesterskapsbloggen Mesterskapsbloggen

3 par videre til finaler

3 norske par gikk videre til finalene i de ulike klassene, som spilles i morgen.

Sofie og Agnethe vant kvalifiseringen for Jenter U26, og får dermed med seg en fin carry over til finalen i morgen. Ida og Maren ble nummer 24 (av 32), mens kun 14 går til finale.

I U16 endte Anders og Marius på en fin 8. plass. Også der går 14 par til finalen, og 14. plassen hadde hele 56.85%. Både Magnus - Thomas (22. plass) og Nicolai - Jørgen (25. plass) havnet over middels, men endte dessverre litt bak kvalikplassen. Likevel var det en god innsats av gutta, særlig av Nicolai og Jørgen som spiller sitt første internasjonale mesterskap.

I U26 vaket jeg og Marcus lenge rundt kvalikplassen, men endte til slutt på rett side av streken på en 22. plass, der 26 par går til finalen.

De som ikke kvalifiserte seg til en finale, skal i morgen spille President Cup.

Spillingen begynner 09.00 i morgen, og med en kort lunsjpause, slik at turneringen blir ferdig til VM-finalen i fotball sparkes i gang! Kampen skal vises på storskjerm i spillelokalet.

Det holdt ikke til finale denne gangen for Thomas og Magnus, men det kommer nye sjanser i President Cup i morgen. Begge spillerne er også en del av U16-laget som skal til Kina i august.